Greita paieška
Receptai
Draugai
Triušiena su daržovėmis
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Reikės:
- Triušiena , 1 vienetas
- Prieskoniai , 1 žiupsnelis
- Lašiniai , 100 gramų
- Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
- Morka , 2 vienetai
- Svogūnas , 2 vienetai
- Saliero šaknis , 10 gramų
- Baltas vynas , 50 mililitrų
- Pomidorų pasta , 1 valgomasis šaukštas
- žalieji žirneliai , 50 gramų
- Miltai , 100 gramų
- Grietinė , 2 valgomieji šaukštai
- Petražolės , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Šlauneles įtrinti druska, pipirais ir iš visų pusių pakepinti suspirgintų lašinių ir aliejaus mišinyje. Sudėti stambiai pjaustytas morkas, svogūnus, salierą, supilti vyną, pomidorų pastą, viską kartu patroškinti.
Įpilti truputį vandens, uždengti ir troškinti, kol mėsa suminkštės. Pabaigoje sudėti žirnelius, supilti grietinę, sumaišytą su miltais, sudėti kapotus petražolių lapelius.
Receptą atsiuntė Rasa
Komentarai1
- Komentuoti
Lina Žebrauskienė

o kazin buna parduotuvese triusiu pirkti?
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Kakava padeda atgauti jėgas, žvalumą, tonizuoja.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!