Greita paieška
Receptai
Draugai

Troškinta aviena su moliūgais

Troškinta aviena su moliūgais
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. Aviena, virta, 800 gramų
    Sviestas, 30 gramų
    Kvietiniai miltai, 1 šaukštas
    Citrinos, 1 vienetas
    Obuolių sultys, 1 stiklinė
    Moliūgai, 0.5 kilogramo
    Druska, truputį
    Juodieji pipirai, truputį
    Lauras, truputį
    Mairūnas, truputį
    Kalendra, truputį
    Petražolės, truputį
    Cukrus, pagal skonį
    Juoda duona, pagal skonį

  2. Svieste pakepinami svogūnai, miltai, supilamos obuolių sultys, pagardinama druska bei cukrumi (cukraus pagal skonį). I karštą padažą sudedama nedideliais gabaliukais supjaustyta virta aviena, ant jos uždedami apvirti moliūgo gabalėliai ir uždengus dar kiek patroškinama.
    Troškinys sukrečiamas į pašildytą pusdubenį ir apibarstomas susmulkintais petražolių ir krapų lapeliais (žiemą — sukapotais raugintais ar marinuotais agurkais). Valgoma su juoda duona

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žalioji arbata ne tik malšina troškulį, bet ir mažina nuovargį, gerina savijautą, bei kelia darbingumą.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Lietiniai blynai Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Dešrelės su bulvėmis Šventiniai sumuštinukai su lašiša Žuvienė iš upėtakio Salotos su lašiša
Reklama
Prisijunk prie mūsų!