Greita paieška
Receptai
Draugai

Troškinta bekoniena su grietine

Troškinta bekoniena su grietine
Rekomenduojame:
Įvertino 10 lankytojų 1

Gaminimo instrukcija:
  1. Neriebi bekoniena 600 g
    riebalai 30 g
    pjaustytos prieskoninės daržovės 2 stiklinės
    pipirai
    svogūnas 1 vnt
    miltai 1 šaukštas
    grietinė 1 stiklinė

  2. Mėsa išmirkoma ir įtrinama pipirais. Į keptuvą sudedamos paruoštos daržovės, užpilamos įkaitintais riebalais, ant jų padedama mėsa ir kepama karštoje orkaitėje, kol iš visų pusių pagelsta. Mėsą taip pat galima pakepti ant viryklės ir tik tada uždėti ant daržovių. Paskui įpilama vandens, keptuvas uždengiamas ir troškinama orkaitėje arba ant viryklės 1,5 val. Ištroškinta mėsa išimama. Padažas perkošiamas, daržoves ištrinant per sietelį, ir užvirinamas. Į jį supilama grietinė, sumaišyta su miltais ir pavirinama kol padažas sutirštėja. Į padažą grąžinamas kepsnys ir pakaitinama.

Komentarai1
Lina Žebrauskienė

o kam mirkyti?

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kaitinamas pienas neišbėgs, jei prieš kaitinant puodo šonus patepsite sviestu arba margarinu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Ypatingieji kotletai Žemaičių blynai su faršu Troškintos kiaulienos kepenėlės Želė tortas „Vasarėlė“ Pekino kopūstų salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!