Greita paieška
Receptai
Draugai

Troškinta bekoniena su grietine

Troškinta bekoniena su grietine
Rekomenduojame:
Įvertino 10 lankytojų 1

Gaminimo instrukcija:
  1. Neriebi bekoniena 600 g
    riebalai 30 g
    pjaustytos prieskoninės daržovės 2 stiklinės
    pipirai
    svogūnas 1 vnt
    miltai 1 šaukštas
    grietinė 1 stiklinė

  2. Mėsa išmirkoma ir įtrinama pipirais. Į keptuvą sudedamos paruoštos daržovės, užpilamos įkaitintais riebalais, ant jų padedama mėsa ir kepama karštoje orkaitėje, kol iš visų pusių pagelsta. Mėsą taip pat galima pakepti ant viryklės ir tik tada uždėti ant daržovių. Paskui įpilama vandens, keptuvas uždengiamas ir troškinama orkaitėje arba ant viryklės 1,5 val. Ištroškinta mėsa išimama. Padažas perkošiamas, daržoves ištrinant per sietelį, ir užvirinamas. Į jį supilama grietinė, sumaišyta su miltais ir pavirinama kol padažas sutirštėja. Į padažą grąžinamas kepsnys ir pakaitinama.

Komentarai1
Lina Žebrauskienė

o kam mirkyti?

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdančios žuvies kvapo nebus, jei puodą, kuriame ji verda, pridengsite lininio audinio gabalu ir ant jo užėsite dangtį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cinamonu Burokėlių salotos Žemaičių blynai su faršu Grybų padažas Vištienos širdelių guliašas Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!