Greita paieška
Receptai
Draugai

Troškinta kalakutiena

Troškinta kalakutiena
Rekomenduojame:
Įvertino 11 lankytojų

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Kalakutiena , 800 gramų
  • Pomidorai , 5 vienetai
  • Svogūnai , 3 vienetai
  • Paprika , 2 vienetai
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakas , 3 skiltelės
  • Druska
  • Pipirai
  • Paprikos prieskonių
  • Mairūnas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Petražolių lapeliai , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kalakutieną nuplauti, nusausinti, supjaustyti kubeliais. Svogūnus perpjauti pusiau, supjaustyti pusiau griežinėliais.

  2. Pomidorus nuplikyti, nulupti, paprikas perpjauti pusiau, pašalinti sėklas, viską supjaustyti kubeliais.

  3. Česnakus susmulkinti. Gilesnėje keptuvėje įkaitinti aliejų, jame 10 min. pakepinti mėsą, tada sudėti svogūnus, česnakus, pakepinti, kol suminkštės, po to sudėti pomidorus, mairūną, paprikos miltelius, paskaninti druska, pipirais ir troškinti apie 40 min.

  4. Prieš pabaigą sudėti kubeliais pjaustytą papriką, dar 15 min. troškinti. Prieš patiekiant pabarstyti petražolių lapeliais, patiekti su bulvėmis, ryžiais ar balta duona.

Receptą atsiuntė Teresa
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jaunų ridikėlių lapuose gausu vitaminų bei mineralinių druskų, todėl nuplautus ir susmulkintus juos patariama naudoti salotoms.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Ravioli su vištiena Folijoje kepta vištiena Tarkuotų bulvių virtinukai Želė tortas „Vasarėlė“ Sūrio padažas makaronams Zrazai su trimis įdarais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!