Greita paieška
Receptai
Draugai

Troškinta menkė

Troškinta menkė
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Menkė , 500 gramų
  • Sviestas , 1 valgomasis šaukštas
  • Pienas , 100 mililitrų
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvies filė sudėti į stiklinį indą, dėti sviestą, užpilti pienu ir pabarstyti pipirais. Indą uždengti.

  2. Kaitinti apie 5-6 min. kol žuvies mėsa taps balta ir lengvai atskiriama šakute. Prieš paduodant į stalą palaikyti 5 min.

Receptą atsiuntė Rasa
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žalios ropės bus mažiau kartokos, jei prieš vartojimą jas apipilsite karštu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šaltiena greitpuodyje Sūrio padažas makaronams Burokėlių mišrainė su majonezu Grybų padažas Vištienos širdelių guliašas Silkė su cinamonu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!