Greita paieška
Receptai
Draugai

Troškinta menkė su salierais

Troškinta menkė su salierais
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Paprika , 1 vienetas
Reikės:
  • Menkės filė , 500 gramų
  • Salieras , 3 vienetai
  • Morka , 1 vienetas
  • Sviestas , 3 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Malti pipirai , 1 žiupsnelis
  • Citrinos sultys , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Menkės filė nuplauname šaltu vandeniu, nusausiname apšlakstome citrinų sultimis, supjaustome nedideliais gabaliukais.

  2. Morkas nulupame, iš paprikos išimame sėklas. Keptuvėje įkaitiname sviestą arba aliejų, sudedame supjaustytas daržoves ir truputį pakepiname.

  3. Pasūdome, pabarstome pipirais, įpilame stiklinę vandens, uždengiame ir troškiname 10 min.

  4. Į keptuvę sudedame menkės filė, vėl uždengiame ir dar patroškiname 10 min. Tiekiame su virtais ryžiais, daržovių salotomis.

Receptą atsiuntė Karolina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kiaušinių baltymus greičiau išplaksite ir jie bus puresni, jei į juos įbersite žiupsnelį druskos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su mėsa Burokėlių salotos Silkė su cinamonu Biskvitinis pyragas Varškės pyragas su pudingu Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!