Greita paieška
Receptai
Draugai

Troškinta triušiena

Troškinta triušiena
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Triušiena , 1,5 kilogramo
  • Svogūnai , 1 galva
  • Petražolės , 1 pundelis
  • Česnakai , 6 skiltelės
  • Aliejus , 4 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1,5 arbatinio šaukštelio
  • Cinamonas , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Vanduo , 1 litras
  • Brendis , 40 mililitrų
  • Balta duona , 3 riekės
Gaminimo instrukcija:
  1. Triušį supjaustyti į mažesnius gabalus ir nuplauti šaltu vandeniu.

  2. Keptuvėje pakepinti svogūną, česnaką.

  3. Triušieną sudėti į puodą, pridėti svogūnų ir česnakų.

  4. Užpilti verdančiu vandeniu.

  5. Įberti druskos, cinamono ir virti apie 20 minučių.

  6. Sutrupinti duoną ir suberti į puodą. Išmaišyti.

  7. Įpilti brendžio, cinamono, pridėti petražolių.

  8. Virti apie 30 minučių.

Receptą atsiuntė Ana
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Uogienė taip greit nesurūgs, jei nuo verdančios uogienės, mediniu šaukštu nugraibysite putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Picos padažas Šaltiena greitpuodyje Vištienos širdelių guliašas Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!