Greita paieška
Receptai
Draugai

Troškinta triušiena

Troškinta triušiena
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Triušiena , 1,5 kilogramo
  • Svogūnai , 1 galva
  • Petražolės , 1 pundelis
  • Česnakai , 6 skiltelės
  • Aliejus , 4 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1,5 arbatinio šaukštelio
  • Cinamonas , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Vanduo , 1 litras
  • Brendis , 40 mililitrų
  • Balta duona , 3 riekės
Gaminimo instrukcija:
  1. Triušį supjaustyti į mažesnius gabalus ir nuplauti šaltu vandeniu.

  2. Keptuvėje pakepinti svogūną, česnaką.

  3. Triušieną sudėti į puodą, pridėti svogūnų ir česnakų.

  4. Užpilti verdančiu vandeniu.

  5. Įberti druskos, cinamono ir virti apie 20 minučių.

  6. Sutrupinti duoną ir suberti į puodą. Išmaišyti.

  7. Įpilti brendžio, cinamono, pridėti petražolių.

  8. Virti apie 30 minučių.

Receptą atsiuntė Ana
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei pyragą, keksą ar kitą kepinį sunku išimti iš formos, tai apverskite jį ant servetėlės ir ant formos viršaus uždėkite sudrėkintą rankšluostį. Po 10 min. Kepinys vienodai atšoks nuo formos sienelių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs keksiukai Čenakai Kiaulienos nugarinė su sūriu Želė tortas „Vasarėlė“ Naminiai kotletai Amerikietiški blynai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!