Greita paieška
Receptai
Draugai

Troškinta triušiena

Troškinta triušiena
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Triušiena , 1,5 kilogramo
  • Svogūnai , 1 galva
  • Petražolės , 1 pundelis
  • Česnakai , 6 skiltelės
  • Aliejus , 4 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1,5 arbatinio šaukštelio
  • Cinamonas , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Vanduo , 1 litras
  • Brendis , 40 mililitrų
  • Balta duona , 3 riekės
Gaminimo instrukcija:
  1. Triušį supjaustyti į mažesnius gabalus ir nuplauti šaltu vandeniu.

  2. Keptuvėje pakepinti svogūną, česnaką.

  3. Triušieną sudėti į puodą, pridėti svogūnų ir česnakų.

  4. Užpilti verdančiu vandeniu.

  5. Įberti druskos, cinamono ir virti apie 20 minučių.

  6. Sutrupinti duoną ir suberti į puodą. Išmaišyti.

  7. Įpilti brendžio, cinamono, pridėti petražolių.

  8. Virti apie 30 minučių.

Receptą atsiuntė Ana
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei gaištate daug laiko virtuvėje, valydama bei pjaustydama daržoves lentutę bei indus dėkite ne tiesiai ant stalo, o ant laikraščio. Baigusi darbą sutaupysite laiko, išvengdama stalo valymo – jums tereiks išmesti nešvarų laikraštį. Beje, tai puikus būdas atsikratyti senų laikraščių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" KUKURŪZŲ KOŠĖ SU BANANAIS Burokėlių salotos Makaronai su pomidorais ir sūriu Ispaniškos pomidorų salotos Cukinija žiemai "Donecko"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!