Greita paieška
Receptai
Draugai

Troškintas baklažanas

Troškintas baklažanas
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Jautiena , 400 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Svogūnai , 1 vienetas
Papuošimui:
  • Fermentinis sūris , 100 gramų
  • Petražolės , 1 pundelis
  • Vyšniniai pomidorai , 100 gramų
Baklažanui:
  • Baklažanai , 4 vienetai
  • Jautienos sultinys , 100 mililitrų
  • Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Ruoškite įdarą: svogūną stambiai supjaustykite ir sumalkite su mėsa.

  2. Malinį pabarstykite druska, pipirais ir sumaišykite.

  3. Baklažanus perpjaukite pusiau, pašalinkite sėklas ir dalį minkštimo. Puseles pabarstykite druska.

  4. Baklažanų puseles įdarykite, sudėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi, supilkite sultinį. Troškinkite uždengtoje keptuvėje 40-45 minutes.

  5. Įdarytus baklažanus dėkite į lėkštę, pabarstykite rupiai sutarkuotu sūriu, papuoškite petražolių šakelėmis ir pomidorų puselėmis.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Omletas bus skanus ir purus, jei į jau išplaktus ir paruoštus kepti kiaušinius įpilsite šaukštą aliejaus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs keksiukai Želė tortas „Vasarėlė“ Dešrelės su bulvėmis Vištienos širdelių guliašas Burokėlių salotos Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!