Greita paieška
Receptai
Draugai
Troškintas baklažanas
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Įdarui:
- Jautiena , 400 gramų
- Druska , 1 žiupsnelis
- Svogūnai , 1 vienetas
Papuošimui:
- Fermentinis sūris , 100 gramų
- Petražolės , 1 pundelis
- Vyšniniai pomidorai , 100 gramų
Baklažanui:
- Baklažanai , 4 vienetai
- Jautienos sultinys , 100 mililitrų
- Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
- Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Ruoškite įdarą: svogūną stambiai supjaustykite ir sumalkite su mėsa.
Malinį pabarstykite druska, pipirais ir sumaišykite.
Baklažanus perpjaukite pusiau, pašalinkite sėklas ir dalį minkštimo. Puseles pabarstykite druska.
Baklažanų puseles įdarykite, sudėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi, supilkite sultinį. Troškinkite uždengtoje keptuvėje 40-45 minutes.
Įdarytus baklažanus dėkite į lėkštę, pabarstykite rupiai sutarkuotu sūriu, papuoškite petražolių šakelėmis ir pomidorų puselėmis.
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Omletas bus skanus ir purus, jei į jau išplaktus ir paruoštus kepti kiaušinius įpilsite šaukštą aliejaus.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!