Greita paieška
Receptai
Draugai

Troškintas triušis

Troškintas triušis
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Triušiena , 600 gramų
  • Svogūnai , 2 galvos
  • Lauro lapai , 1 vienetas
  • Morkos , 2 vienetai
  • Pomidorai , 1 vienetas
  • Rozmarinas, šakelės , 6 vienetai
  • Petražolės, smulkintos , 1 valgomasis šaukštas
  • Krapai, smulkinti , 1 valgomasis šaukštas
  • Grietinėlė, 20 % riebumo , 400 mililitrų
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Pipirai
  • Druska
  • Mairūnas
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą nuplauti, supjaustyti mažesniais gabalais, pabarstyti pipirais, druska ir pakepinti didelėje troškintuvėje su šiek tiek aliejaus.

  2. Tada sudėti į troškintuvę ant triušienos susmulkintus svogūnus, morkas bei pomidorą (be odelės) ir patroškinti apie 8 min.

  3. Supilti grietinėlę, sudėti lauro lapus, mairūną, rozmarino šakeles, krapus, petražoles, dar paskaninti druska bei pipirais ir uždengus troškinti apie 1 val., virš mažos ugnies.

  4. Patiekti dar karštą su mėgstamu garnyru.
    Skanaus.

Receptą atsiuntė Karolina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Daržovės, verdamos sūdytame vandenyje, netenka apie 70% vitaminų, todėl jas geriau sūdykite baigiant virti.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Čenakai Želė tortas „Vasarėlė“ Mieliniai čeburėkai Naminė pica Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!