Greita paieška
Receptai
Draugai

Troškintas triušis

Troškintas triušis
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Triušiena , 600 gramų
  • Svogūnai , 2 galvos
  • Lauro lapai , 1 vienetas
  • Morkos , 2 vienetai
  • Pomidorai , 1 vienetas
  • Rozmarinas, šakelės , 6 vienetai
  • Petražolės, smulkintos , 1 valgomasis šaukštas
  • Krapai, smulkinti , 1 valgomasis šaukštas
  • Grietinėlė, 20 % riebumo , 400 mililitrų
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Pipirai
  • Druska
  • Mairūnas
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą nuplauti, supjaustyti mažesniais gabalais, pabarstyti pipirais, druska ir pakepinti didelėje troškintuvėje su šiek tiek aliejaus.

  2. Tada sudėti į troškintuvę ant triušienos susmulkintus svogūnus, morkas bei pomidorą (be odelės) ir patroškinti apie 8 min.

  3. Supilti grietinėlę, sudėti lauro lapus, mairūną, rozmarino šakeles, krapus, petražoles, dar paskaninti druska bei pipirais ir uždengus troškinti apie 1 val., virš mažos ugnies.

  4. Patiekti dar karštą su mėgstamu garnyru.
    Skanaus.

Receptą atsiuntė Karolina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Šviežią mėsą bus lengviau pjaustyti, jei ją šiek tiek palaikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Tarkuotų bulvių virtinukai Virtos “gėlytės” GRYBAI  SU BALTU PADAŽU Naminė pica Moliūgų sriuba su ryžiais Keksiukai su spanguolėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!