Greita paieška
Receptai
Draugai

Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais

Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Troškiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Virti burokėliai , 3 vienetai
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Aliejus , 70 gramų
  • Džiovinti baravykai , 1 sauja
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Sodo prieskoninių žolelių mišinys , 1 arbatinis šaukštelis
  • Lauro lapai , 2 žiupsneliai
  • Juodi pipirai , 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiekvieną nuluptą buroką apipjauti ištisine juostele ir pasidėti - bus pagrindas rožytei. Likusias burokų dalis sutarkuokite.

  2. Svogūnus apkepinti aliejuje, po to supilti tarkuotus burokus, pridėti druskos, prieskonių. Sudėti pasūdytame vandenyje su pipirais ir lapeliais išvirtus baravykus. Išmaišyti ir troškinti apie 10 minučių.

  3. Suformuoti rožę - į susuktą buroko juostelę pridėti salotų. Papuošti krapais.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pašalusios bulvės neteks saldoko skonio, jei prieš ruošdamos jas palaikysite šaltame vandenyje, o paskui sudėsite į verdantį vandenį ir įpilsite šaukštelį acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepti varškės skryliai Moliūgų sriuba su ryžiais Purūs blyneliai Širdelės blynai Aguonų pyragas Kalėdoms Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!