Greita paieška
Receptai
Draugai

Troškinti grybai

Troškinti grybai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Garnyrai, Salotos, garnyrai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Garnyrui:
  • Grybai , 500 gramų
  • Grietinė , 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai , 1 galva
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Malti juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
  • Sviestas , 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkintus svogūnus pakepiname ant sviesto.

  2. Į svogūnus sudedame grybus, pabarstome druska, pipirais, supilame grietinę ir gerai išmaišome.

  3. Grybus troškiname apie 20 minučių.

Receptą atsiuntė Sigutė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Šviežios prieskoninės daržovės ilgai išlaikys aromatą, jei jas užpilsite alyvuogių aliejumi ir sandariai uždarysite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų ir bulvių apkepas Pomidorų sriuba su ryžiais Makaronai su vištų širdutėmis Kukurūzai su medumi Keksiukai su spanguolėmis Silkė su cinamonu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!