Greita paieška
Receptai
Draugai

Troškinti moliūgai

Troškinti moliūgai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Moliūgai , 1 kilogramas
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai , 2 galvos
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Malti juodieji pipirai , 2 žiupsneliai
  • Imbiero milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Kalendra , 1 arbatinis šaukštelis
  • Garstyčios , 1 arbatinis šaukštelis
  • Ciberžolė , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Grietinėlė , 300 mililitrų
  • Kario milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Migdolai , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Moliūgą nulupkite ir supjaustykite kubeliais.

  2. Pakepinkite svogūnus ir česnaką apie 5 minutes.

  3. Po to sudėkite moliūgo gabaliukus ir patroškinkite apie 5 minutes.

  4. Supilkite grietinėlę ir įmaišykite prieskonius. Troškinkite 20 minučių. Pabaigoje įmaišykite migdolus.

  5. Tinka ir žalumynai: petražolės, krapai ir svogūno laiškai.

Receptą atsiuntė Morta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei agurkai kartoki, nulupkite juos ir palaikykite piene įbėrę šiek tiek cukraus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Night side Miltiniai blynai Dešrelės su bulvėmis Čenakai Šašlykas orkaitėje
Reklama
Prisijunk prie mūsų!