Greita paieška
Receptai
Draugai

Troškinti moliūgai

Troškinti moliūgai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Moliūgai , 1 kilogramas
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai , 2 galvos
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Malti juodieji pipirai , 2 žiupsneliai
  • Imbiero milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Kalendra , 1 arbatinis šaukštelis
  • Garstyčios , 1 arbatinis šaukštelis
  • Ciberžolė , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Grietinėlė , 300 mililitrų
  • Kario milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Migdolai , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Moliūgą nulupkite ir supjaustykite kubeliais.

  2. Pakepinkite svogūnus ir česnaką apie 5 minutes.

  3. Po to sudėkite moliūgo gabaliukus ir patroškinkite apie 5 minutes.

  4. Supilkite grietinėlę ir įmaišykite prieskonius. Troškinkite 20 minučių. Pabaigoje įmaišykite migdolus.

  5. Tinka ir žalumynai: petražolės, krapai ir svogūno laiškai.

Receptą atsiuntė Morta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kiaušinių baltymus greičiau išplaksite ir jie bus puresni, jei į juos įbersite žiupsnelį druskos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Ypatingieji kotletai Kepti rauginti kopūstai Pikantiški vištienos kepsneliai Burokėlių salotos Kepta vištiena su ryžiais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!