Greita paieška
Receptai
Draugai
Troškinti moliūgai
Kategorijos:
Daržovės, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Reikės:
- Moliūgai , 1 kilogramas
- Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnai , 2 galvos
- Česnakai , 2 skiltelės
- Malti juodieji pipirai , 2 žiupsneliai
- Imbiero milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
- Kalendra , 1 arbatinis šaukštelis
- Garstyčios , 1 arbatinis šaukštelis
- Ciberžolė , 0,5 arbatinio šaukštelio
- Grietinėlė , 300 mililitrų
- Kario milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
- Migdolai , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Moliūgą nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Pakepinkite svogūnus ir česnaką apie 5 minutes.
Po to sudėkite moliūgo gabaliukus ir patroškinkite apie 5 minutes.
Supilkite grietinėlę ir įmaišykite prieskonius. Troškinkite 20 minučių. Pabaigoje įmaišykite migdolus.
Tinka ir žalumynai: petražolės, krapai ir svogūno laiškai.
Receptą atsiuntė Morta
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Jei agurkai kartoki, nulupkite juos ir palaikykite piene įbėrę šiek tiek cukraus.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!