Greita paieška
Receptai
Draugai

Troškinti pievagrybiai

Troškinti pievagrybiai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 0,5 stiklinės
  • Sviestas , 50 gramų
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Citrinų sultys , 1 arbatinis šaukštelis
  • Petražolės , 1 pundelis
  • Pienas , 1 stiklinė
  • Lauro lapai , 2 vienetai
Garnyrui:
  • Pievagrybiai , 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Nulupti pievagrybiai supjaustomi, sukrečiami į puodą, pasūdomi, pabarstomi pipirais, susmulkintais lauro lapeliais, užpilami pienu, grietinėle, sviestu.

  2. Viskas uždengiama ir troškinama 15 minučių. Tada įspaudžiama citrinos sulčių, sumaišoma. Pievagrybiai išimami su kiaurasamčiu. Tiekiama apibarsčius susmulkintomis petražolėmis. Valgyti tinka su virtomis bulvėmis.

Receptą atsiuntė Ligita
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mišrainei bulves virkite įpylę šiek tiek acto - jos nepatamsės.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Greitas plovas Pekino kopūstų salotos Virtos “gėlytės” Naminė pica Miltiniai blynai Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!