Greita paieška
Receptai
Draugai

Troškinti pievagrybiai

Troškinti pievagrybiai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 0,5 stiklinės
  • Sviestas , 50 gramų
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Citrinų sultys , 1 arbatinis šaukštelis
  • Petražolės , 1 pundelis
  • Pienas , 1 stiklinė
  • Lauro lapai , 2 vienetai
Garnyrui:
  • Pievagrybiai , 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Nulupti pievagrybiai supjaustomi, sukrečiami į puodą, pasūdomi, pabarstomi pipirais, susmulkintais lauro lapeliais, užpilami pienu, grietinėle, sviestu.

  2. Viskas uždengiama ir troškinama 15 minučių. Tada įspaudžiama citrinos sulčių, sumaišoma. Pievagrybiai išimami su kiaurasamčiu. Tiekiama apibarsčius susmulkintomis petražolėmis. Valgyti tinka su virtomis bulvėmis.

Receptą atsiuntė Ligita
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes iš obuolių išsiskiriančios medžiagos skatina agurkų vytimą.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Vengrijos agurkai Žemaičių blynai su faršu Dešrelės su bulvėmis Purūs keksiukai Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba
Reklama
Prisijunk prie mūsų!