Greita paieška
Receptai
Draugai

Troškinti rauginti kopūstai

Troškinti rauginti kopūstai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Troškiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Rauginti kopūstai , 1 kilogramas
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Aliejus , 30 gramų
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Juodieji pipirai , 2 žiupsneliai
  • Lauro lapai , 2 žiupsneliai
  • Bazilikai , 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Su prieskoniais išvirti kopūstus, nusunkti.

  2. Ant aliejaus pakepinti svogūnus, sudėti kopūstus, dar įberti prieskonių tokių pačių ir vis pamaišant troškinti apie 10 minučių.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Išvalyti grybai nepajuos, jei juos subersite į puodą su šaltu, truputį pasūdytu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Braškių ir kivių uogienė Virtos “gėlytės” Želė tortas „Vasarėlė“ Sojos pupelių kotletai Brendžio kokteilis su sultimis Lengvos kopūstų salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!