Greita paieška
Receptai
Draugai

Troškinti rauginti kopūstai

Troškinti rauginti kopūstai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Troškiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Rauginti kopūstai , 1 kilogramas
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Aliejus , 30 gramų
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Juodieji pipirai , 2 žiupsneliai
  • Lauro lapai , 2 žiupsneliai
  • Bazilikai , 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Su prieskoniais išvirti kopūstus, nusunkti.

  2. Ant aliejaus pakepinti svogūnus, sudėti kopūstus, dar įberti prieskonių tokių pačių ir vis pamaišant troškinti apie 10 minučių.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Ypatingieji kotletai Salotos su lašiša Žemaičių blynai su faršu Miltiniai blynai Pekino kopūstų salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!