Greita paieška
Receptai
Draugai

Troškinti žiediniai kopūstai

Troškinti žiediniai kopūstai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Žiediniai kopūstai , 350 gramų
  • Pomidorai , 400 gramų
  • Svogūnai , 1 galva
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Kario milteliai , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Ciberžolė , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Kalendra , 1,5 arbatinio šaukštelio
  • Paprikos milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Pomidorų padažas , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Cukrus
  • Petražolės
Gaminimo instrukcija:
  1. Smulkesniais žiedynais išskaidykite žiedinius kopūstus, kubeliais supjaustykite svogūną ir pomidorus. Česnaką taip pat susmulkinkite.

  2. Keptuvėje pakepinkite svogūną ir česnaką 2 minutes. Tuomet sudėkite prieskonius, pomidorų padažą ir kepinkite (vis maišant) dar 2 minutes.

  3. Sudėkite žiedinius kopūstus ir pomidorus. Užpilkite viską 100-120 ml vandens ir virkite apie 25-30 minučių.

Receptą atsiuntė Ingrida
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei jus kankina nemiga, 500 g salotų lapų 5 minutes virkite viename litre vandens. Po to atvėsinkite ir perkoškite. Prieš miegą iškerkite po stiklinę šio gėrimo.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Silkė su cinamonu Pomidoru ir kiaušiniu salotos Nugarinės šašlykas Naminė pica Kiaulienos nugarinė su sūriu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!