Greita paieška
Receptai
Draugai

Troškintos daržovės

Troškintos daržovės
Troškintos daržovės Troškintos daržovės Troškintos daržovės
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Baklažanai , 3 vienetai
  • Sviestas , 150 gramų
  • Šparaginės pupelės , 300 gramų
  • Paprika , 2 vienetai
  • Svogūnai , 2 galvos
  • Pomidorai , 2 vienetai
  • Vanduo , 2 stiklinės
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Malti juodieji pipirai , 2 žiupsneliai
  • Kalendra , 1 pundelis
  • Česnakas , 2 skiltelės
Gaminimo instrukcija:
  1. Baklažanus nuplauname, supjaustome kubeliais ir pakepiname ant sviesto (galima ir ant aliejaus). Pakepintus baklažanus išimti į dubenėlį.

  2. Šparagines pupeles perpjauti į tris dalis. Pakepinti ant sviesto.

  3. Kartu su šparagais pakepinti ir susmulkintas paprikas.

  4. Susmulkiname svogūnus ir pakepiname kartu su šparaginėmis pupelėmis ir paprika.

  5. Susmulkiname pomidorus ir pakepiname kartu.

  6. Į daržoves sudėti ir pakepintą baklažaną.

  7. Užpilti vandeniu, suberti prieskonius ir troškinti apie 20 minučių.

  8. Susmulkinti kalendrą ir česnaką. Sudėti kai jau baigia ištrokšti daržovės. Gerai išmaišyti ir nuimti nuo ugnies.

  9. Gero apetito!

Receptą atsiuntė Ugnė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jaunų ridikėlių lapuose gausu vitaminų bei mineralinių druskų, todėl nuplautus ir susmulkintus juos patariama naudoti salotoms.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Naminė pica Night side Silkė su cinamonu Naminiai kotletai Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!