Greita paieška
Receptai
Draugai

Troškintos kepenėlės

Troškintos kepenėlės
Rekomenduojame:
Įvertino 9 lankytojai 1

Gaminimo instrukcija:
  1. kepeneliu;
    prieskoniu;
    grietines;
    morku;
    svoguno;
    sauksto miltu.

  2. Kepeneles susipjaustome ir paprieskoniuojame,Dedame i keptuve,apkepame.Ipilame truputi vandens, sudedame tarkuotas morkas ir pjaustytus svogunus.Troskiname ant lengvos ugnies apie 30 min.Sudedame grietine, patirstiname miltais.

Komentarai1
Rasa Šmulkštytė

labai skanu,bet tiek privalgiau,kad jau apsivalgiau,nes dažnai darydavau,o šalia bulvių košė ir virti tark.burokėliai su keptais svogūnais.Skanumėlis.

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdant bulves su lupena jos nesusproginėtų, į vandenį reikia įlašinti acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Šašlykas orkaitėje Burokėlių salotos Purūs keksiukai Šviežių kopūstų sriuba Pupelių sriuba
Reklama
Prisijunk prie mūsų!