Greita paieška
Receptai
Draugai

Troškintos kiaulienos kepenėlės

Troškintos kiaulienos kepenėlės
Rekomenduojame:
Įvertino 17 lankytojų 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Kepenėlės , 1 kilogramas
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Prieskoniai , 1 žiupsnelis
  • Grietinė , 3 valgomieji šaukštai
  • Miltai , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Kepenėles supjaustome ir paprieskoniuojame. Įpylę aliejaus į keptuvę gražiai apkepame.

  2. Tada sudedame į puodą ir užpylę truputį vandens patroškiname apie 15 min. Sudedame svogūnus ir miltus.

  3. Gerai išmaisome. Sudedame grietinę ir dar 2 minutes patroškiname. Skanaus.

Receptą atsiuntė Rimante
Komentarai1
Inga

Labai tinka morkos pakept ir svoguna valgyti su burokeliu salotom ir bulvem

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei gaištate daug laiko virtuvėje, valydama bei pjaustydama daržoves lentutę bei indus dėkite ne tiesiai ant stalo, o ant laikraščio. Baigusi darbą sutaupysite laiko, išvengdama stalo valymo – jums tereiks išmesti nešvarų laikraštį. Beje, tai puikus būdas atsikratyti senų laikraščių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Mieliniai čeburėkai Virtos “gėlytės” Šašlykas ruoštas majoneze Mielinė plonapadės picos tešla Troškintos kiaulienos kepenėlės Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!