Greita paieška
Receptai
Draugai

Troškintos kiaulienos kepenėlės

Troškintos kiaulienos kepenėlės
Rekomenduojame:
Įvertino 19 lankytojų 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Kepenėlės , 1 kilogramas
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Prieskoniai , 1 žiupsnelis
  • Grietinė , 3 valgomieji šaukštai
  • Miltai , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Kepenėles supjaustome ir paprieskoniuojame. Įpylę aliejaus į keptuvę gražiai apkepame.

  2. Tada sudedame į puodą ir užpylę truputį vandens patroškiname apie 15 min. Sudedame svogūnus ir miltus.

  3. Gerai išmaisome. Sudedame grietinę ir dar 2 minutes patroškiname. Skanaus.

Receptą atsiuntė Rimante
Komentarai1
Inga

Labai tinka morkos pakept ir svoguna valgyti su burokeliu salotom ir bulvem

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Rūgštys lėtina daržovių virimą. Todėl actą, citrinos rūgštį, pomidorų padažą ir šviežius pomidorus dėkit į puodą, tik baigiant virti daržovėms.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Nugarinės šašlykas Kiaulienos nugarinė su sūriu Virtų bulvių cepelinai su mėsa Želė tortas „Vasarėlė“ Šventiška žąsies krūtinelė Astros kepsnys
Reklama
Prisijunk prie mūsų!