Greita paieška
Receptai
Draugai

Troškintos veršienos kepenėlės

Troškintos veršienos kepenėlės
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Veršienos kepenėlės , 800 gramų
  • Kvietiniai miltai , 1,5 valgomojo šaukšto
  • Grietinė , 0,5 stiklinės
  • Taukai arba aliejus , 0,5 stiklinės
  • Svogūnai , 4 vienetai
  • Pienas , 1,5 stiklinės
  • Juodieji pipirai
  • Cukrus
  • Petražolės
Gaminimo instrukcija:

Nuplautos kepenėlės, nupjausčius plėves, užpilamos pienu ir 3 - 4 val. laikomos šaldytuve. Vėliau nusausinamos, supjaustomos 1,5 cm griežinėliais, apibarstomos pipirais, miltais ir iš abiejų pusių apkepinamos riebaluose. Svogūnai pakepinami, pabarstomi cukrumi, sukrečiami ant kepenėlių, supilama grietinė, įpjaustomos petražolės ir truputį patroškinus pagardinama prieskoniais. Tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs keksiukai Orkaitėje troškinti balandėliai Žemaičių blynai su faršu Dešrelės su bulvėmis Naminė pica Night side
Reklama
Prisijunk prie mūsų!