Greita paieška
Receptai
Draugai

Troškintos veršienos kepenėlės

Troškintos veršienos kepenėlės
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Veršienos kepenėlės , 800 gramų
  • Kvietiniai miltai , 1,5 valgomojo šaukšto
  • Grietinė , 0,5 stiklinės
  • Taukai arba aliejus , 0,5 stiklinės
  • Svogūnai , 4 vienetai
  • Pienas , 1,5 stiklinės
  • Juodieji pipirai
  • Cukrus
  • Petražolės
Gaminimo instrukcija:

Nuplautos kepenėlės, nupjausčius plėves, užpilamos pienu ir 3 - 4 val. laikomos šaldytuve. Vėliau nusausinamos, supjaustomos 1,5 cm griežinėliais, apibarstomos pipirais, miltais ir iš abiejų pusių apkepinamos riebaluose. Svogūnai pakepinami, pabarstomi cukrumi, sukrečiami ant kepenėlių, supilama grietinė, įpjaustomos petražolės ir truputį patroškinus pagardinama prieskoniais. Tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žiediniai kopūstai, porai ir ridikėliai, greitai praranda drėgmę ir ima vysti, tad šias daržoves reikėtų laikyti plastikiniuose maišeliuose, o idealiausia – uždarytuose plastikiniuose indeliuose.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Įdaryti makaronų vamzdeliai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Vištienos širdelių guliašas Žemaičių blynai su faršu Greitas plovas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!