Greita paieška
Receptai
Draugai

Troškintos veršienos kepenėlės

Troškintos veršienos kepenėlės
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Veršienos kepenėlės , 800 gramų
  • Kvietiniai miltai , 1,5 valgomojo šaukšto
  • Grietinė , 0,5 stiklinės
  • Taukai arba aliejus , 0,5 stiklinės
  • Svogūnai , 4 vienetai
  • Pienas , 1,5 stiklinės
  • Juodieji pipirai
  • Cukrus
  • Petražolės
Gaminimo instrukcija:

Nuplautos kepenėlės, nupjausčius plėves, užpilamos pienu ir 3 - 4 val. laikomos šaldytuve. Vėliau nusausinamos, supjaustomos 1,5 cm griežinėliais, apibarstomos pipirais, miltais ir iš abiejų pusių apkepinamos riebaluose. Svogūnai pakepinami, pabarstomi cukrumi, sukrečiami ant kepenėlių, supilama grietinė, įpjaustomos petražolės ir truputį patroškinus pagardinama prieskoniais. Tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Apvytusias daržoves atgaivinsite, jei jas valandai pamerksite į šaltą vandenį su actu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Karališkosios kalmarų salotos Sluoksniuotos tuno salotos Česnakinis padažas kebabams Krabų lazdelių suktinukai Zuvu ikrai prie......... Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!