Greita paieška
Receptai
Draugai

Troškintos vištų kepenėlės

Troškintos vištų kepenėlės
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vištų kepenėlės , 500 gramų
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Pomidorų padažas , 3 valgomieji šaukštai
  • Aliejus , 50 gramų
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 100 gramų
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
  • Lauro lapeliai , 1 žiupsnelis
  • Rozmarinai , 1 žiupsnelis
  • Saldžiosios paprikos milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Pomidoras , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Kepenėles išmirkyti vandenyje, nusausinti.

  2. Ištrinti maltais lauro lapeliais, juodaisiais pipirais, rozmarinais, saldžiosios paprikos milteliais, druska ir lengvai apkepti aliejuje.

  3. Irgi ant šlakelio aliejaus apkepti svogūną, po to kartu pakepinti supjaustytą pomidorą ir sudėti į kepenėles.

  4. Supilti grietinėlę, pomidorų padažą ir troškinti uždengtoje keptuvėje apie15 min.

  5. Skanu valgyti kepenėles ir šaltas.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus šviežius, nuplaukite juos ir, suvynioję į servetėlę, sudėkite į polietileninį maišelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Zrazai su trimis įdarais Grybų padažas Dešrelės su bulvėmis Žemaičių blynai su faršu Naminė pica Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!