Greita paieška
Receptai
Draugai

Troškintos vištų kepenėlės

Troškintos vištų kepenėlės
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Vištų kepenėlės , 250 gramų
  • Alyvuogių aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnas, raudonas , 1 galva
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Čiobreliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Raudonas vynas, saldus , 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinėlė , 140 mililitrų
  • Druska , 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištų kepenėles nuplauti šaltu vandeniu. Palikti kiaurasamtyje, kad nusivarvėtų.

  2. Įkaitinti keptuvėje aliejų.

  3. Pakepinti svogūną ir česnaką (susmulkintą) 1-2 minutes.

  4. Sudėti vištų kepenėles. Apibarstyti druska, čiobreliais ir užpilti vynu bei grietinėle.

  5. Pamaišyti. Troškinti, ant vidutinio kaitrumo ugnies, apie 15-20 minučių.

  6. Patiekti su skrudinta duona.

Receptą atsiuntė Snieguolė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Gražų baltą glajų kepiniams puošti pasigaminsite,jei cukrų suksite ne su vandeniu, o su pienu ir keletu lašų citrinos sulčių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Nugarinės šašlykas Mėsos troškinys su daržovėmis Želė tortas „Vasarėlė“ Brendžio kokteilis su sultimis Įdaryta cukinija Cukinija žiemai "Donecko"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!