Greita paieška
Receptai
Draugai
Troškintos vištų kepenėlės
Kategorijos:
Paukštiena, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Reikės:
- Vištų kepenėlės , 250 gramų
- Alyvuogių aliejus , 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnas, raudonas , 1 galva
- Česnakai , 2 skiltelės
- Čiobreliai , 1 arbatinis šaukštelis
- Raudonas vynas, saldus , 2 valgomieji šaukštai
- Grietinėlė , 140 mililitrų
- Druska , 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
Vištų kepenėles nuplauti šaltu vandeniu. Palikti kiaurasamtyje, kad nusivarvėtų.
Įkaitinti keptuvėje aliejų.
Pakepinti svogūną ir česnaką (susmulkintą) 1-2 minutes.
Sudėti vištų kepenėles. Apibarstyti druska, čiobreliais ir užpilti vynu bei grietinėle.
Pamaišyti. Troškinti, ant vidutinio kaitrumo ugnies, apie 15-20 minučių.
Patiekti su skrudinta duona.
Receptą atsiuntė Snieguolė
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Jei pyragą, keksą ar kitą kepinį sunku išimti iš formos, tai apverskite jį ant servetėlės ir ant formos viršaus uždėkite sudrėkintą rankšluostį. Po 10 min. Kepinys vienodai atšoks nuo formos sienelių.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!