Greita paieška
Receptai
Draugai

Troškintos vištų kepenėlės

Troškintos vištų kepenėlės
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Vištų kepenėlės , 250 gramų
  • Alyvuogių aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnas, raudonas , 1 galva
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Čiobreliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Raudonas vynas, saldus , 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinėlė , 140 mililitrų
  • Druska , 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištų kepenėles nuplauti šaltu vandeniu. Palikti kiaurasamtyje, kad nusivarvėtų.

  2. Įkaitinti keptuvėje aliejų.

  3. Pakepinti svogūną ir česnaką (susmulkintą) 1-2 minutes.

  4. Sudėti vištų kepenėles. Apibarstyti druska, čiobreliais ir užpilti vynu bei grietinėle.

  5. Pamaišyti. Troškinti, ant vidutinio kaitrumo ugnies, apie 15-20 minučių.

  6. Patiekti su skrudinta duona.

Receptą atsiuntė Snieguolė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei pyragą, keksą ar kitą kepinį sunku išimti iš formos, tai apverskite jį ant servetėlės ir ant formos viršaus uždėkite sudrėkintą rankšluostį. Po 10 min. Kepinys vienodai atšoks nuo formos sienelių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kiaulienos nugarinė su sūriu Virtų bulvių cepelinai su mėsa Įdaryti makaronų vamzdeliai Marinuota strimele Skaniausias šokoladinis pyragas Silkė su cinamonu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!