Greita paieška
Receptai
Draugai

Troškinys moliniuose indeliuose

Troškinys moliniuose indeliuose
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Paukštienos file , 0,5 kilogramo
  • Bulvės , 6 vienetai
  • Morka , 1 vienetas
  • Pievagrybiai savo sultyse , 1 skardinė
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Vištienos prieskoniai , 0,5 pakelio
  • Aliejus , 5 valgomieji šaukštai
  • Grietinė , 4 arbatiniai šaukšteliai
  • Sviestas , 4 valgomieji šaukštai
  • Vanduo , 2 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Paukštieną ištriname prieskoniais ir supjaustome gabaliukais.

  2. Atskirai aliejuje pakepiname pievagrybius, paukštieną, sutarkuotą morką ir svogūnus.

  3. Bulves nuskutame, supjaustome kubeliais. Viską dedame sluoksniais į molinius indelius. Į kiekvieną iš jų dar įdedame po gabaliuką sviesto ir įpilame po pusę puodelio vandens.

  4. Troškiname 0,5 val. 170 C laipsnių orkaitėje. Baigiantis troškinti, į kiekvieną indelį įdedame po šaukštelį grietinės. Skanaus!

Receptą atsiuntė Aistė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Džiovinti grybai primins šviežių grybų skonį, jei prieš verdant pamirkysite juos piene.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virti briuselio kopūstai su sviestu Skruzdėlynas su kondensuotu pienu Želė tortas „Vasarėlė“ Čenakai Dešrelės su bulvėmis Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!