Greita paieška
Receptai
Draugai

Troškinys su dešrelėmis

Troškinys su dešrelėmis
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. ½ kg mažų dešrelių
    200 g raudonojo kopūsto
    300 g morkų
    200 g žaliųjų žirnelių
    1 poras
    1 geltonasis ankštpipiris
    sviestas arba margarinas
    Padažui:
    200 g 38 % riebumo grietinės arba grietinėlės
    2 valgomieji šaukštai dijon garstyčių
    1 valgomasis šaukštas pomidorų tyrės
    1–2 valgomieji šaukštai cukraus
    1 valgomasis Herbes de Provence šaukštas

  2. 1. Suplakite padažo ingredientus.

    2. Nuplaukite daržoves. Supjaustykite riekutėmis morkas ir porus. Morkas ir raudonąjį kopūstą apvirkite, kad suminkštėtų. Porus, žirnelius ir ankštpipirius sudėkite į verdantį vandenį ir palaikykite, kad sušiltų.

    3. Sudėkite dešreles į dengtą indą (skirtą troškinti orkaitėje) ir apvirkite.

    4. Nupilkite vandenį ir pakepinkite dešreles riebaluose.

    5. Sumaišykite dešreles su šiltomis daržovėmis. Patiekite su padažu ir virtais makaronais, ryžiais arba bulvėmis

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei kmynus prieš naudodami užmerksite šiltame vandenyje, jų aromatas bus stipresnis.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kopūstų salotos Keksiukai su spanguolėmis Biskvitinis pyragas Burokėlių salotos Virtos “gėlytės” Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate
Reklama
Prisijunk prie mūsų!