Greita paieška
Receptai
Draugai

Trūkažolių salotos

Trūkažolių salotos
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Gaminimo instrukcija:
  1. 4 trūkažolių gūželės,
    apelsinas,
    2 kietai virti kiaušiniai,
    6 šaukštai lieso jogurto,
    2 šaukštai grietinės,
    druskos,
    maltos saldžios paprikos,
    papuošimui pipirnių lapelių.

  2. Nuskabomi viršutiniai trūkažolių lapai, gūželės nuplaunamos, nuvarvinamos ir supjaustomos 1 cm pločio juostelėmis. Apelsinas nulupamas, išskirstomas skiltelėmis, nuneriamos plėvelės. Išimamos sėklos. Kiaušiniai nulupami ir supjaustomi kubeliais. Jogurtas suplakamas su grietine, druska ir paprika. Kiaušiniai ir apelsino skiltelės sumaišomos su trūkažolėmis. Viskas užpilama paruošta mase.
    Prieš patiekiant, salotos puošiamos pipirnėmis.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vištienos širdelių guliašas Naminė pica Marinuota strimele Sluoksniuotos tuno salotos Zrazai su trimis įdarais Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!