Greita paieška
Receptai
Draugai

Ungurio šašlykas

Ungurio šašlykas
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Vynas, baltas , 100 gramų
  • Vanduo , 50 gramų
  • Citrina , 1 vienetas
  • Medus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Krakmolas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Marinatui:
  • Padažas, sojų , 50 gramų
  • Degtinė , 10 gramų
  • Česnakas , 2 skiltelės
  • Citrina , 1 vienetas
  • Pipirai, juodieji , 1 žiupsnelis
Reikės:
  • Ungurys , 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Sojų padažą sumaišome su išspaustomis citrinos sultimis, degtine, maltais pipirais ir smulkintu česnaku.

  2. Šviežią ungurį išskrodžiame, filė su oda atskiriame nuo kaulų, įdedame į marinatą ir marinuojame apie 3 val.

  3. Po to žuvį supjaustome, suveriame ant iešmo ir kepame grilyje, apie 20 min.

  4. Paruošiame padažą. Užkaitiname sausą baltą vyną, sudedame medų, prieskonius, supilame citrinos sultis. Krakmolą sumaišome su vandeniu, supilame užkaitinto vyno masę ir užviriname.

  5. Keptus šašlykus patiekiame su padažu. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Kotryna
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas puikiai pašalina rašalo dėmes, valo paauksuotus rėmus, veidrodžius ir klavišus. O skalbiant užuolaidas, rekomenduojama į balinimo tirpalą įpilti šiek tiek pieno. Užuolaidos atrodys, kaip naujos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Dešrelės su bulvėmis Skruzdėlynas su kondensuotu pienu Vištienos kepsniukai Čenakai Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!