Greita paieška
Receptai
Draugai
Ungurio šašlykas
Kategorijos:
Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Padažui:
- Vynas, baltas , 100 gramų
- Vanduo , 50 gramų
- Citrina , 1 vienetas
- Medus , 1 arbatinis šaukštelis
- Krakmolas , 1 arbatinis šaukštelis
- Druska , 1 žiupsnelis
- Pipirai , 1 žiupsnelis
Marinatui:
- Padažas, sojų , 50 gramų
- Degtinė , 10 gramų
- Česnakas , 2 skiltelės
- Citrina , 1 vienetas
- Pipirai, juodieji , 1 žiupsnelis
Reikės:
- Ungurys , 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Sojų padažą sumaišome su išspaustomis citrinos sultimis, degtine, maltais pipirais ir smulkintu česnaku.
Šviežią ungurį išskrodžiame, filė su oda atskiriame nuo kaulų, įdedame į marinatą ir marinuojame apie 3 val.
Po to žuvį supjaustome, suveriame ant iešmo ir kepame grilyje, apie 20 min.
Paruošiame padažą. Užkaitiname sausą baltą vyną, sudedame medų, prieskonius, supilame citrinos sultis. Krakmolą sumaišome su vandeniu, supilame užkaitinto vyno masę ir užviriname.
Keptus šašlykus patiekiame su padažu. Skanaus :)
Receptą atsiuntė Kotryna
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Pienas puikiai pašalina rašalo dėmes, valo paauksuotus rėmus, veidrodžius ir klavišus. O skalbiant užuolaidas, rekomenduojama į balinimo tirpalą įpilti šiek tiek pieno. Užuolaidos atrodys, kaip naujos.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!