Greita paieška
Receptai
Draugai

Universalusis čili

Universalusis čili
Rekomenduojame:
Įvertino 10 lankytojų 6

Gaminimo instrukcija:
  1. 10 raudonų ir 10 žalių čili pipirų, penkios skiltelės česnako, keturi mažyčiai svogūnėliai, pora lauro lapelių,actas, druska, cukrus, arbatinis šaukštelis raudonėlio.

  2. Marinatas: kaitiname dvi stiklines paprasčiausio 5% acto, suberiame po 2 šaukštus druskos ir cukraus, raudonėlį, lauro lapelius, ir kaitiname, vis pamaišydami. Kai druska ir cukrus ištirpsta, atvėsiname. Pipirus, svogūnus ir česnakus supjaustome plonais griežinėliais, dedame su pipirais.Viską užpilame marinatu, gerai išmaišome ir prigrūdame stiklainį ar kitą uždaromą indą.Uždengiame, paliekame šaldytuve apie parą, kad jie pribręstų ir dingtų acto kvapas, ir galima vartoti. Tinka prie mėsos patiekalų, gaminant picą,salotas bei sriubą.

Komentarai6
juste

o tai ka jus pavydit kad kopijuoja,kazkur yra bet cia nera,sio recepto,ir ko cia dejuot

saldainiukas

jo jo kopijuota

namu darkytoja

Receptas ir nuotrauka kopijuoti iš čia:http://giedrius-v.livejournal.com/65860.html

Alfredas Dailyda

Čili pipiruose esanti medžiaga kapsaicinas, palengvina kvėpavimą sergant, gali sumažinti padidėjusį kraujo spaudimą ir cholesterolio kiekį, apsaugoti nuo kai kurių vėžio formų. Ištirta, jog kapsaicinas skatina prostatos vėžio ląstelių susinaikinimą. Kapsa

Debesute

o po valgio turbut išsižiojus prieš vėją stovėt :)

jolanta kasputienė

man sudėtis tai patiktų...

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Mėsos troškinys su daržovėmis Šparaginių pupelių sriuba Virtos “gėlytės” Maltos vištienos Kijevo kotletai Raudonųjų serbentų kisielius GRIETINĖLĖJE TROŠKINTA LYDEKA
Reklama
Prisijunk prie mūsų!