Greita paieška
Receptai
Draugai

Uogienė "Asorti"

Uogienė "Asorti"
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Uogienės, Konservai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kriaušės , 1 kilogramas
  • Obuoliai , 0,5 kilogramo
  • Slyvos , 0,5 kilogramo
  • Cukrus , 600 gramų
  • Cinamonas , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Gvazdikėliai , 0,5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Kriaušes ir obuolius supjaustykite kubeliais užpilkite vandeniu, įberkite 300 g cukraus, išvirkite ir palikite 10 valandų.

Kitą dieną sudėkite pjaustytas (į 4 dalis) slyvas be kauliukų, suberkite likusį cukrų, užvirkite ir pavirkite 5 minutes, tuomet įberkite maltu gvazdikėlių ir cinamono.

Išmaišykite ir nukelkite nuo viryklės.

Pilkite į stiklainius ir sandariai užsukite dangtukus.

Receptą atsiuntė Onutė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei uogienė pyragėliams per skysta, tai į ją įdėkite 2-3 šaukštus džiūvėsėlių arba kukurūzų dribsnių. Įdaras bus labai skanus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Kepta žuvis marinate Naminė pica Su daržovėmis kepta vištiena Salotos su lašiša Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!