Greita paieška
Receptai
Draugai

Uogienė "Asorti"

Uogienė "Asorti"
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Uogienės, Konservai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kriaušės , 1 kilogramas
  • Obuoliai , 0,5 kilogramo
  • Slyvos , 0,5 kilogramo
  • Cukrus , 600 gramų
  • Cinamonas , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Gvazdikėliai , 0,5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Kriaušes ir obuolius supjaustykite kubeliais užpilkite vandeniu, įberkite 300 g cukraus, išvirkite ir palikite 10 valandų.

Kitą dieną sudėkite pjaustytas (į 4 dalis) slyvas be kauliukų, suberkite likusį cukrų, užvirkite ir pavirkite 5 minutes, tuomet įberkite maltu gvazdikėlių ir cinamono.

Išmaišykite ir nukelkite nuo viryklės.

Pilkite į stiklainius ir sandariai užsukite dangtukus.

Receptą atsiuntė Onutė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Miltiniai blynai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Marinuota strimele Maltos vištienos Kijevo kotletai Žemaičių blynai su faršu Bulvių ir aguročių sriuba
Reklama
Prisijunk prie mūsų!