Greita paieška
Receptai
Draugai

Uogų keksiukai

Uogų keksiukai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Papuošimui:
  • Migdolai , 30 gramų
Pyragaičiams:
  • Uogos , 2 stiklinės
  • Kukurūzų miltai , 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
  • Citrinos žievelė , 1 vienetas
Trupiniams:
  • Kvietiniai miltai , 200 gramų
  • Sviestas , 100 gramų
  • Cukrus , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Uogas sutriname su cukrumi, sumaišome su kukurūzų miltais ir citrinos žievele.

  2. Kvietinius miltus sumaišome su cukrumi ir tada kapojame kartu su sviestu iki trupinių.

  3. Karščiui atsparius indelius ištepame sviestu, apibarstome trupiniais, dedame uogienės masės, dar apibarstome trupiniais ir migdolų drožlėmis.

  4. Kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros, apie 20 minučių.

  5. Valgome su ledais arba maskarponės sūriu.

Receptą atsiuntė Katažina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Keksas gausis gražiai gelsvos spalvos, jei trynį su trupučiu druskos ištrinsite iš vakaro ir paliksite iki ryto šaltai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės "Mantingos" tešlos Šašlykas orkaitėje Įdaryti makaronų vamzdeliai Naminė pica Šviežių kopūstų sriuba
Reklama
Prisijunk prie mūsų!