Greita paieška
Receptai
Draugai

Uogų sausainiai

Uogų sausainiai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Sausainiai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 250 gramų
  • Manų kruopos , 250 gramų
  • Cukrus , 150 gramų
  • Sviestas , 150 gramų
  • Kepimo milteliai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Uogienė , 5 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Išsijotus miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir manų kruopomis.

  2. Į šį sausąjį mišinį pilti cukrų, kapotą sviestą ir išplaktus kiaušinius. Iš visų šių produktų suminkyti vienalytę tešlą.

  3. Tuomet suformuoti vienodo dydžio tešlos kamuoliukus, dėti į formelę arba skardą, per kamuoliukų viduriuką į spausti duobutę, į kurią dėti uogienės ar šaldytų uogų sumaišytų su trupučiu cukraus.

  4. Kepti 180 laipsnių karščio įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių, kol gražiai pagels. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Raminta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus šviežius, nuplaukite juos ir, suvynioję į servetėlę, sudėkite į polietileninį maišelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su mėsa Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės "Mantingos" tešlos Miltiniai blynai Burokėlių salotos Virti briuselio kopūstai su sviestu Šašlykas orkaitėje
Reklama
Prisijunk prie mūsų!