Greita paieška
Receptai
Draugai

upetakio saslykas

upetakio saslykas
Rekomenduojame:
Įvertino 9 lankytojai 4

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Gaminimo instrukcija:
  1. Upėtakio
    Druskos
    Baltų pipirų
    Citrinos

  2. Paimam žuvį, išdorojam ir supjaustom gabaliukais.Sudedam į kokį indą, pabarstom pipirais ir druska.Paliekam valandai kitai.Tada suveriam ir kepam. Po kokiu 5 minučių aplaistom citrinų sultimis ir kepam iki galo.Valgom su daržovėm

Komentarai4
ausra

turetu but skanu,butinai pabandysiu.

gitana terteliene

verta pameginti.Labai skanu.

Aistė Jurkevičiūtė

Upėtakio šašlykas. įdomiai skamba.

Audronis Savickas

Pabandyk suvilgyti žuvį aliejumi su trupučiu terijakio padažu(galima ir vorčesterio)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sausos žaliosios arbatžolės padės nuo pykinimo nėščiosioms, taip pat sergant jūros liga ar važiuojant automobiliu. Arbatžoles reikia kramtyti.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Kepti pievagrybiai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Grybų padažas Želė tortas „Vasarėlė“ Krevetės grietinėlės padaže
Reklama
Prisijunk prie mūsų!