Greita paieška
Receptai
Draugai

Upėtakis, keptas su česnaku

Upėtakis, keptas su česnaku
Rekomenduojame:
Įvertino 10 lankytojų

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Gaminimo instrukcija:
  1. 1 kg žuvies,
    3 skiltelės česnako,
    maltų pipirų,
    20 g sviesto,
    petražolių lapelių,
    1 svogūnas, druskos.

  2. Nupjovę upėtakiams galvas ir uodegas, išpjaukite filė. Ištrinkite grūstu česnaku, pasūdykite ir apibarstykite maltais pipirais. Žuvis sudėkite vieną šalia kitos į keptuvę (su dangčiu), išteptą sviestu, apibarstykite smulkiai supjaustytu svogūnu ir kepkite. Gatavą žuvį apibarstykite susmulkintais petražolių lapeliais.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdamas sultinys bus gražios gelsvos spalvos, jei į verdamą mėsos sultinį svogūną dėsite su lukštu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šašlykas orkaitėje Vištienos širdelių guliašas Dešrelės su bulvėmis Česnakinis padažas kebabams Burokėlių salotos Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!