Greita paieška
Receptai
Draugai
Upėtakis, keptas su česnaku
Kategorijos:
Žuvis, Karšti patiekalai
Gaminimo instrukcija:
1 kg žuvies,
3 skiltelės česnako,
maltų pipirų,
20 g sviesto,
petražolių lapelių,
1 svogūnas, druskos.
Nupjovę upėtakiams galvas ir uodegas, išpjaukite filė. Ištrinkite grūstu česnaku, pasūdykite ir apibarstykite maltais pipirais. Žuvis sudėkite vieną šalia kitos į keptuvę (su dangčiu), išteptą sviestu, apibarstykite smulkiai supjaustytu svogūnu ir kepkite. Gatavą žuvį apibarstykite susmulkintais petražolių lapeliais.
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Verdamas sultinys bus gražios gelsvos spalvos, jei į verdamą mėsos sultinį svogūną dėsite su lukštu.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!