Greita paieška
Receptai
Draugai

Uždara pica

Uždara pica
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Picos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Mėsa, malta , 200 gramų
  • Pomidorai, be odelės , 2 vienetai
  • Agurkai, marinuoti , 2 vienetai
  • Salotos
  • Sūris
  • Majonezas
  • Druska
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
Tešlai:
  • Alyvuogių aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Vanduo , 125 mililitrai
  • Miltai , 2 stiklinės
  • Mielės , 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Šiltame vandenyje ištirpinti mieles, įsijuokite ten miltų, alyvuogių aliejaus, druskos pagal skonį ir viską gerai išmaišykite. Minkyti tešlą. Palikite jį dubenyje, uždarykite viršų rankšluosčiu ir palikite šiltoje vietoje tris valandas.

  2. Tuo tarpu darom įdarą. Faršą apkepinti su trupučiu aliejumi. Pridėti druskos. Permesti į kiaurasamtį kad nuvarvėtų visas aliejus. Pomidorus, agurkus supjaustyti kubeliais. Salotų lapus suplėšyti nedideliais gabalais. Sūrį sutarkuoti.

  3. Padalinkite tešlą į keturias dalis, kiekvieną ritinėlį iškočiokite į gana plonus apvalus.. Orkaitę įkaitinkite iki 210 laipsnių. Ant porą avalų pridėti įdaro. Patepti majonezu bei pabarstyti sūriu. Padengti kitais apvalainiais. Kruopščiai užsandarinti kraštus. Ant kepimo popieriumi išklotą formą dėti picas. Aptepti kiaušinio plakiniu. Kepkite 20 - 25 minučių. Patiekite karštą.

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Salotoms ir mišrainėms majonezą galite pakeisti grietine, sumaišyta su kietai virto kiaušinio tryniu ir šaukšteliu garstyčių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
KUKURŪZŲ KOŠĖ SU BANANAIS Slyvų pyragas Vengrijos agurkai Želė tortas „Vasarėlė“ Sūrio lazdelės Cukinija žiemai "Donecko"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!