Greita paieška
Receptai
Draugai

Užkandis "Margas pavasario stalas"

Užkandis "Margas pavasario stalas"
Užkandis "Margas pavasario stalas"
Rekomenduojame:
Įvertino 9 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Salotos, gužė , 1 gūželė
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Sviestas, 82 proc. riebumo , 30 gramų
  • Stintos (keptos) , 4 vienetai
  • Sūris rokforo , 25 gramai
  • Krapai, smulkinti , 1 valgomasis šaukštas
  • Ridikėliai , 5 vienetai
  • Ikrai , 25 gramai
  • Jogurtas, natūralus , 150 gramų
  • Citrina , 0,5 vieneto
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai, malti , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:

Salotų lapus gerai nuplauti, nusausinti ir supjaustyti išilgai 2 cm pločio juostelėmis. Kiaušinius perpjauti pusiau, išimti trynius. Trynius su sviestu pertrinti per sietelį ir gerai sumaišyti. Masę padalinti į dvi lygias dalis. Į vieną trynių masės dalį dėti sutrintas keptas stintas (be kaulų), į kitą gerai susmulkintą rokforo sūrį ir smulkintus krapus. Abi trynių mases konditeriniu švirkštu (su žvaigždutės formos antgaliu) išvirkšti į kiaušinių puseles. Kiaušinius su stintomis papuošti ikrais, kiaušinius su rokforu – smulkintais krapais (gali būti šaldyti). Jogurtą sumaišyti su citrinų sultimis, druska ir pipirais. Salotas išdėlioti ant lėkštės ir apšlakstyti jogurto padažu. Į vidurį sudėti įdarytas kiaušinių puseles. Iš ridikėlių padaryti keletą „roželių“ garnyrui ir papuošimui.

Receptą atsiuntė Alma K.
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žalios ropės bus mažiau kartokos, jei prieš vartojimą jas apipilsite karštu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Virtų bulvių cepelinai su varške Citrinų pyragas Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Bulvės su grybais kaimiškai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!