Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
- Vanduo , 500 mililitrų
- Kiauliena, nugarinė (supjaustyta 5x5 cm) , 300 gramų
- Aliejus , 15 mililitrų
- Svogūnai, pjaustyti griežinėliais , 40 gramų
- Česnakai , 6 gramai
- SANTA MARIA akmens druska, malūnėlyje , 1 arbatinis šaukštelis
- Ridikėliai, (patiekiant)
- Kopūstai, raudonieji, (patiekiant)
- Kalendrų lapai, (patiekiant)
- Aliejus , 15 mililitrų
- SANTA MARIA kmynai , 0,5 arbatinio šaukštelio
- SANTA MARIA gvazdikėliai , 1 vienetas
- SANTA MARIA cinamonas, maltas , 0,3 arbatinio šaukštelio
- SANTA MARIA NACHO kukurūzų traškučiai , 20 vienetų
- SANTA MARIA akmens druska, malūnėlyje
- SANTA MARIA CHIPOTLE aitriosios paprikos , 20 gramų
- Sūrio kremas (patiekiant) , 100 gramų
Apskrudinkite kiaulieną keptuvėje ar puode, sudėkite svogūnus bei česnakus ir kepkite kelias minutes. Įpilkite vandens, įberkite druskos ir virkite apie 2,5–3 valandas, kol mėsa suminkštės. Išimkite mėsą iš sultinio ir, šiek tiek palaukę, suplėšykite ją dviem šakutėmis.
Aliejuje pakaitinkite pomidorų padažą ir supilkite sultinį. Pakaitinkite, kol užvirs, įdėkite padažui skirtus prieskonius ir kaitinkite apie 10 minučių.
Užpilkite padažą ant mėsos, palengva išmaišykite ir palaukite kelias minutes.
Paskrudinkite traškučius 5 minutes iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.
Paruoštą mėsos ir pomidorų padažą uždėkite ant paskrudintų traškučių ir patiekite su sūrio kremu ir daržovėmis.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųKaitinamas pienas neišbėgs, jei prieš kaitinant puodo šonus patepsite sviestu arba margarinu.
Rodyti kitą patarimą