Greita paieška
Receptai
Draugai

Užkandžiai prie vyno

Užkandžiai prie vyno
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Kremui:
  • Petražolės , 1 pundelis
  • Česnakai , 1 skiltelė
  • Mascarpone sūris , 150 gramų
  • Krapai , 1 pundelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
Papuošimui:
  • Salotos , 5 lapai
Reikės:
  • Pyragėliai , 24 vienetai
  • Sraigės , 24 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Petražoles ir krapus smulkiai sukapoti.

  2. Žalumynus įmaišyti į maskarpone sūrį, įberti druskos ir maltų juodųjų pipirų pagal skonį.

  3. Česnaką sugrūsti ir taip pat įmaišyti į kremą.

  4. Sluoksniuotos tešlos pyragėlius arba krepšelius iškepti kaip nurodyta ant pakuotės. Juos kepti dažniausiai reikia apie 10 minučių.

  5. Ant kiekvieno sluoksniuoto ir jau iškepto pyragėlio dedame po sluoksnį kremo, ant viršaus uždedame po konservuotą sraigę.

  6. Papuošimui naudojau salotų lapus, kuriuos prieš dedant, nudažiau raudonais maistiniais dažais. Papuošimui tinka praktiškai visi Jūsų mėgstami žalumynai. Pradžiuginsite svečius skaniu ir įdomiu užkandžiu.

Receptą atsiuntė Renata
Komentarai1
Vika

O kaip konreciau dazete tuos salotu lapus,labai gerai atrodo,noreciau pabandyti

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Burokėlių mišrainė su majonezu Šašlykas orkaitėje Burokėlių salotos Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės "Mantingos" tešlos Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!