Greita paieška
Receptai
Draugai

Užkandžiai su varške

Užkandžiai su varške
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 400 gramų
  • Varškė, trinta , 700 gramų
  • Kiaušinai , 3 vienetai
  • Kefyras , 100 mililitrų
  • Soda , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Pomidorai , 2 vienetai
  • Svogūnų laiškai, smulkinti , 50 gramų
  • Česnakai, susmulkintas , 2 skiltelės
  • Pipirai, juodieji , 1 žiupsnelis
  • Aliejus, kepimui , 200 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Gerai išminkyti tešlai skirtus (miltus, 2 kiaušinius, 200 g varškės, kefyrą, sodą, druskos pagal skonį) produktus. Tešla turi būti minkšta, elastinga. Paruoštą tešlą uždengti ir palikti apie 30 min. šaldytuve.

  2. Įdarui vaškę pertrinti, į ją įmušti kiaušinį, sudėti pjaustytus svogūnų laiškus, smulkintą česnaką, druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišyti. Pomidorą supjaustyti riekelėmis.

  3. Ant miltais pabarstyto stalo plonai iškočioti tešlos lakštą ir, uždėjus nedidelę lėkštutę, išpjauti apskritimus. Į kiekvieną apskritimą dėti po šaukštą varškės įdaro, ant viršaus skiltelę pomidoro, perlenkti pusiau ir gerai užspausti kraštus.

  4. Kepti gilesnėje keptuvėje, gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.

Receptą atsiuntė Laima
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Burokėlių lapkočiai daug vertingesni už pačius burokėlius, nes juose daugiau vitaminų ir kitų vertingų medžiagų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Zrazai su trimis įdarais Helovyno punšas Vištienos kepsniukai Troškintos kiaulienos kepenėlės Dešrelės su bulvėmis "Havajų" pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!