Greita paieška
Receptai
Draugai

Užkandžiai su varške

Užkandžiai su varške
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 400 gramų
  • Varškė, trinta , 700 gramų
  • Kiaušinai , 3 vienetai
  • Kefyras , 100 mililitrų
  • Soda , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Pomidorai , 2 vienetai
  • Svogūnų laiškai, smulkinti , 50 gramų
  • Česnakai, susmulkintas , 2 skiltelės
  • Pipirai, juodieji , 1 žiupsnelis
  • Aliejus, kepimui , 200 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Gerai išminkyti tešlai skirtus (miltus, 2 kiaušinius, 200 g varškės, kefyrą, sodą, druskos pagal skonį) produktus. Tešla turi būti minkšta, elastinga. Paruoštą tešlą uždengti ir palikti apie 30 min. šaldytuve.

  2. Įdarui vaškę pertrinti, į ją įmušti kiaušinį, sudėti pjaustytus svogūnų laiškus, smulkintą česnaką, druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišyti. Pomidorą supjaustyti riekelėmis.

  3. Ant miltais pabarstyto stalo plonai iškočioti tešlos lakštą ir, uždėjus nedidelę lėkštutę, išpjauti apskritimus. Į kiekvieną apskritimą dėti po šaukštą varškės įdaro, ant viršaus skiltelę pomidoro, perlenkti pusiau ir gerai užspausti kraštus.

  4. Kepti gilesnėje keptuvėje, gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.

Receptą atsiuntė Laima
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielinė tešla bus švelnesnė ir minkštesnė, jei maišydamos ją, į saldų pieną įpilsite 1-2 šaukštus rūgpienio.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Žuvienė iš upėtakio Burokėlių salotos Įdaryti makaronų vamzdeliai Vištienos kepsniukai Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!