Greita paieška
Receptai
Draugai
Užkepta žuvis su konjako padažu
Kategorijos:
Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Marinatui:
- Druska , 2 žiupsneliai
- Juodieji pipirai , 2 žiupsneliai
- Citrina , 0,5 vieneto
- Česnakai , 3 skiltelės
Papuošimui:
- Žalumynai
- Citrina
Reikės:
- Žuvis , 1 vienetas
- Svogūnai, šalotiniai , 100 gramų
- Konjakas , 50 mililitrų
- Sviestas , 30 gramų
- Grietinėlė , 100 mililitrų
- Ciberžolė , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Pasirinktą žuvį išdarinėkite ir gerai nuplaukite. Nusausinę gerai įtrinkite smulkintu česnaku, druska ir pipirais, apšlakstykite citrinos sultimis. Jei turite laiko marinuokite apie 1 valandą.
Po to kepkite žuvį griliuje arba orkaitėje (180 laipsnių 1h).
Pakepinkite smulkiai pjaustytus šalotinius svogūnus svieste, užpilkite juos konjaku ir padeginkite. Palaukite, kol baigs liepsnoti. Alkoholis kaitinamas išgaruoja ir lieka nuostabus aromatas. Pilkite grietinėlę, berkite ciberžolės, druskos, juodųjų pipirų.
Patiekite ant neįprastos medinės ar molinės lėkštės, puošdami šviežiomis žolelėmis ar citrina.
Receptą atsiuntė Čiop Čiop kursai
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Žalioji arbata ne tik malšina troškulį, bet ir mažina nuovargį, gerina savijautą, bei kelia darbingumą.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!