Greita paieška
Receptai
Draugai

Užkepta žuvis su konjako padažu

Užkepta žuvis su konjako padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Juodieji pipirai , 2 žiupsneliai
  • Citrina , 0,5 vieneto
  • Česnakai , 3 skiltelės
Papuošimui:
  • Žalumynai
  • Citrina
Reikės:
  • Žuvis , 1 vienetas
  • Svogūnai, šalotiniai , 100 gramų
  • Konjakas , 50 mililitrų
  • Sviestas , 30 gramų
  • Grietinėlė , 100 mililitrų
  • Ciberžolė , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Pasirinktą žuvį išdarinėkite ir gerai nuplaukite. Nusausinę gerai įtrinkite smulkintu česnaku, druska ir pipirais, apšlakstykite citrinos sultimis. Jei turite laiko marinuokite apie 1 valandą.

  2. Po to kepkite žuvį griliuje arba orkaitėje (180 laipsnių 1h).

  3. Pakepinkite smulkiai pjaustytus šalotinius svogūnus svieste, užpilkite juos konjaku ir padeginkite. Palaukite, kol baigs liepsnoti. Alkoholis kaitinamas išgaruoja ir lieka nuostabus aromatas. Pilkite grietinėlę, berkite ciberžolės, druskos, juodųjų pipirų.

  4. Patiekite ant neįprastos medinės ar molinės lėkštės, puošdami šviežiomis žolelėmis ar citrina.

Receptą atsiuntė Čiop Čiop kursai
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Nemalonus šaldytuvo kvapas išnyks, jai jame pastatysite puodelį šviežiai užplikytos dar šiltos kavos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Mėsos troškinys su daržovėmis Zuvu ikrai prie......... Tarkuotų bulvių virtinukai Virti briuselio kopūstai su sviestu Varškės pyragas su pudingu Pyragas "Skenduolis"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!