Greita paieška
Receptai
Draugai

Vafliai

Vafliai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Vafliai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Sviestas/margarinas , 120 gramų
  • Cukrus , 80 gramų
  • Miltai , 80 gramų
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius ištirpinti su cukrumi.

  2. Supilti tirpintą ataušintą sviestą (ar margariną), miltus.

  3. Gerai viską išplakti ir kepti riebalais pateptoje įkaitintoje vaflinėje. Skanaus!

Receptą atsiuntė Dovilė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Biskvitinis pyragas Vištienos širdelių guliašas Virtos “gėlytės” Dešrelės su bulvėmis Įdaryti makaronų vamzdeliai Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!