Greita paieška
Receptai
Draugai

Vafliai su braškėmis

Vafliai su braškėmis
Rekomenduojame:
Įvertino 10 lankytojų

Gaminimo instrukcija:
  1. 3 kiaušinių baltymų
    žiupsnelio druskos
    50 g sviesto
    kiaušinio
    70 g cukraus pudros
    vanilinio cukraus pagal skonį
    nuo vienos citrinos nutarkuotos žievelės
    5 lašų migdolų esencijos (nebutina)
    žiupsnelio cinamono ir anyžių
    150 g miltų
    šaukštelio kepimo miltelių
    100 ml vandens
    500 g šviežių braškių
    plaktos grietinėlės

  2. 1. Kiaušinių baltymus su trupučiu druskos išplakti iki standžių putų.
    2. Sviestą, kiaušinį, cukraus pudrą, šiek tiek vanilinio cukraus, citrinos žieveles, migdolų esenciją, cinamoną ir anyžius maišyti mediniu šaukštu, kol pasidarys kremas.
    3. Miltus ir kepimo miltelius gerai išmaišyti su vandeniu, kad nesusidarytų gumulų.
    4. Į tešlą įmaišyti išplaktus baltymus, sviesto masę. Vaflių keptuvę įkaitinti, patepti riebalais, samčiu įpilti paruoštos tešlos ir apverčiant iškepti vaflius. Patiekti su nuplautomis braškėmis ir plakta grietinėle.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieš kepdami ar virdami vištieną, ištrinkite ją citrinos sultimis – mėsa bus balta ir sultinga.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Pupelių sriuba Salotos "Į gamtą" Virti briuselio kopūstai su sviestu Dešrelės su bulvėmis Jūros lydeka, kepta folijoje su daržovėmis ir mozarella sūriu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!