Greita paieška
Receptai
Draugai

Vafliniai žuvies kepsneliai

Vafliniai žuvies kepsneliai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Žuvis , 300 gramų
  • Olandiškas sūris , 200 gramų
  • Manų kruopos , 100 gramų
  • Vaflis , 6 lapai
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Majonezas , 2 valgomieji šaukštai
  • Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Prieskoniai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustytus svogūnus ir manų kruopas sudėti į maltą žuvį, įmušti kiaušinius, sudėti prieskonius, majonezą-išmaišyti ir porą valandų palikti šaldytuve.

  2. Sudėkite lygiai vaflius ir supjaustykite rombo ar trikampio formos figūras. Ant vieno lakšto dėkite 3-4 mmm storio žuvies įdarą ir uždengti kitu lakštu.

  3. Kepsnelius pamirkyti kiaušinio plakinyje ir apvalioti džiūvėsėliuose. Dėti į aliejumi išteptą skardą ir šauti į 200-220C karščio orkaitę.

  4. Kai kepsneliai pagels, apibarstyti tarkuotu sūriu ir dar 5-7min. pakepinti, kol išsilydys. Skanaus.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šašlykas ruoštas majoneze Sūrio padažas makaronams Folijoje kepta vištiena Keksiukai su spanguolėmis Grybų padažas Burokėlių mišrainė su agurkais ir aliejumi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!