Greita paieška
Receptai
Draugai

Vaflinis tortas

Vaflinis tortas
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Vaflių , 29 vienetai
  • Sviestas , 400 gramų
  • Cukraus pudra , 250 gramų
  • Tryniai , 4 vienetai
  • Šokoladas , 100 gramų
  • Riešutai , 200 gramų
  • Šokoladinio glajaus , 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestas išsukamas iki baltumo. Atskirai ištrinami kiaušinių tryniai su miltiniu cukrumi.

  2. Į išsuktą sviestą po truputį sudedama ištrinti kiaušinių tryniai ir sukama tol, kol masė pasidaro labai puri. Riešutų branduoliai nuvalomi, pakepinami ir sumalami mėsai malti mašinėle.

  3. Keli branduoliai paliekami papuošimui. Į išsuktą masę sudedami paruošti riešutai, tarkuotas šokoladas ir išmaišoma. Vafliai plonai tepami paruošta mase ir dedami vienas ant kito paspaudžiant.

  4. Išnešamas atšalti. Torto viršus ir šonai glazūruojami šokoladiniu glajumi ir papuošiami gražiai sukarpytais vaflių gabaliukais bei pakepintais riešutais.

Receptą atsiuntė Donatas
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Nemalonaus česnakų kvapo beveik neliks, jei išgersite kavos, suvalgysite petražolių, krapų, gvazdikėlių arba salierų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žuvienė iš upėtakio Čenakai Virti briuselio kopūstai su sviestu Vištienos kepsniukai Purūs keksiukai Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!