Vaflinis tortas perteptas sviestiniu kondensuoto pieno kremu su marmeladu ar tiršta uogiene
250 g sviesto, 300 g marmelado arba tirštos uogienės, 100 g kondensuoto pieno be cukraus, 150 g miltinio cukraus, 20 g kakavos, 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus, vienos citrinos tarkuota žievelė, vaflių lakštų pakelis.
Sviestą išsukti ir dalimis berti cukrų. Kai cukrus ištirps svieste, pilti kondensuotą pieną, kakavą ir masę vėl sukti iki vientisos konsistencijos. Citrinos žievelė sutarkuojama bulvine tarka. Vėl viską gerai išsukus, po kelis šaukštus dedamas marmeladas ar uogienė ir vėl sukama iki vientisos konsistencijos. Baigiant įdedamas vanilinis cukrus ir tepama ant vaflių lakštų. Papuošiama kondensuotu pienu.
- Komentuoti

gamindavau įprastinį vaflinį tortą kon.pienu su cukrumi.Uogienę manau imsiu rūgštesnę,kad jaustųsi saldumo ir šiek tiek rūgštelės torte,visokio skonio po truputį...

na čia tai skanumėlis:)
Panašūs receptai
Daugiau receptųJei gaištate daug laiko virtuvėje, valydama bei pjaustydama daržoves lentutę bei indus dėkite ne tiesiai ant stalo, o ant laikraščio. Baigusi darbą sutaupysite laiko, išvengdama stalo valymo – jums tereiks išmesti nešvarų laikraštį. Beje, tai puikus būdas atsikratyti senų laikraščių.
Rodyti kitą patarimą