Greita paieška
Receptai
Draugai

Vaisinė varškė

Vaisinė varškė
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Kremui:
  • Varškė , 400 gramų
  • Pienas , 5 valgomieji šaukštai
  • Citrinos sultys , 2 valgomieji šaukštai
  • Medus , 2 valgomieji šaukštai
  • Vanilinis cukrus , 4 arbatiniai šaukšteliai
Reikės:
  • Obuolys , 1 vienetas
  • Apelsinai , 1 vienetas
  • Bananas , 1 vienetas
Pabarstymui:
  • Riešutai, lazdyno , 1 arbatinis šaukštelis
  • Saulėgrąžos , 1 arbatinis šaukštelis
Vaisiams:
  • Citrinos sultys , 2 valgomieji šaukštai
  • Medus , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Dubenyje sumaišome 2 šaukštus citrinos sulčių ir 2 šaukštus medaus.

  2. Obuolį nulupame, supjaustome į 4 dalis, išimame sėklalizdžius ir supjaustome gabaliukais. Apelsiną nulupame, padaliname į skliteles, supjaustome ir išimame sėklas. Bananą perpjauname išilgai ir supjaustome riekelėmis.

  3. Vaisius sumaišome su medaus mišiniu. Varškę ištriname su pienu, likusiomis citrinos sultimis, medumi ir vaniliniu cukrumi.

  4. Varškės masę sumaišome su 3/4 vaisių masės ir sudedame į mažas desertines vazeles. Apdėliojame likusiais vaisiais.

  5. Riešutus ir saulėgrąžas truputį pakepiname sausoje keptuvėje, atvėsiname ir užbarstome ant vaisių. Skanaus!

Receptą atsiuntė Liudmila
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žali pomidorai greičiau prinoks, jei juos sudėsite į dėžę kartu su prinokusiu obuoliu ir uždengsite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virti briuselio kopūstai su sviestu Virtos “gėlytės” Želė tortas „Vasarėlė“ Paprikų ir pomidorų salotos Astros kepsnys Marinuota strimele
Reklama
Prisijunk prie mūsų!