Greita paieška
Receptai
Draugai

Vaisinis pyragas

Vaisinis pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai 2

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Sluoksniuota tešla, bemielė , 1 kilogramas
  • Kiaušinis , 1
  • Vanduo , 1 valgomasis šaukštas
  • Uogienė (vaisiai ar obuolienė) , 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
  1. Atšildykite tešlą. Pusę tešlos dėkite ant skardos padengtos kepimo popieriumi. Tešlą patepkite kiaušinio ir vandens plakiniu. Tada dėkite vaisių tyrę arba uogienę. Tešlos kraštus neužtepkite uogiene.

  2. Ant viršaus dėkite antrą tešlos sluoksnį. Lengvai prispauskite tešlos kraštus prie pirmojo tešlos lakšto .Keliose vietose viršutiniame tešlos sluoksnyje padarykite pjūvius (kad kepimo metu susidarę garai nesuplėšytų pyrago). Viršų aptepkite kiaušinio ir vandens plakiniu, jei norite galite pabarstyti migdolų.

  3. Kepkite apie 30 munučių, iki 200°C įkaitintoje orkaitėje. Iškepus leiskite pyragui atvėsti kepimo skardoje. Viršų pabarstykite cukraus pudra ir papuoškite vaisiais. Šaltuoju metų laiku galite puošti ir uogiene.

Komentarai2
nijole

Skanučiukas atrodo

jolanta kasputienė

patinka ir man iš jos gaminti kai kažko norisi,bet yra atėjęs tinginys pasisvečiuoti ;tai tada pats tas su ta tešla:)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pyragėliai ir spurgos sugers mažiau riebalų, jei į tešlą įpilsite šaukštą spirito.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Virtos “gėlytės” Dešrelės su bulvėmis Čenakai Naminė pica Krevetės grietinėlės padaže
Reklama
Prisijunk prie mūsų!