Greita paieška
Receptai
Draugai

Vaisių drebučiai

Vaisių drebučiai
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai 2

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Konservuoti vaisiai , 400 gramų
  • Želatina , 2 valgomieji šaukštai
  • Vanduo , 0,5 stiklinės
  • Valgomieji dažai , 1 pakelis
  • Apelsinai , 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Nusunkite konservuotus vaisius.

  2. Likusias sultis sumaišykite su želatina. Įpilkite vandens, jei trūksta (turi būti 2 stiklinės skysčio).

  3. Įlašinkite kelis lašus valgomųjų dažu, jei norite.

  4. Skystį dėkite į šaldytuvą ir palaikykite, iki kol pradės stingti.

  5. Apelsinus perpjaukite pusiau ir išimkite minkštimą su šaukštu, nepažeiskite žievelės.

  6. Konservuotus vaisius sumaišykite su pradėjusiais stingti drebučiais.

  7. Su šaukštu dėkite drebučių masės į apelsino žieveles. Dėkite į šaldytuvą sustengti apie 2 - 3 valandas

  8. Kai drebučiai visiškai sušals, galima tiekti, perpjovus apelsiną į tris dalis. Skanaus.

Komentarai2
saldainiukas

labai skanu,buvo vaiko gimtadienis,pridareu didziausia padekla,dejau visokiu maistiniu dazikliu,fantastiskai atrode ir skonis labai geras.

sisi

visai nieko gaunas

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Šviežios prieskoninės daržovės ilgai išlaikys aromatą, jei jas užpilsite alyvuogių aliejumi ir sandariai uždarysite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Krevetės grietinėlės padaže Salotos su lašiša Miltiniai blynai Pievagrybių padažas Šviežių kopūstų sriuba
Reklama
Prisijunk prie mūsų!