Vaisių drebučiai
- Konservuoti vaisiai , 400 gramų
- Želatina , 2 valgomieji šaukštai
- Vanduo , 0,5 stiklinės
- Valgomieji dažai , 1 pakelis
- Apelsinai , 3 vienetai
Nusunkite konservuotus vaisius.
Likusias sultis sumaišykite su želatina. Įpilkite vandens, jei trūksta (turi būti 2 stiklinės skysčio).
Įlašinkite kelis lašus valgomųjų dažu, jei norite.
Skystį dėkite į šaldytuvą ir palaikykite, iki kol pradės stingti.
Apelsinus perpjaukite pusiau ir išimkite minkštimą su šaukštu, nepažeiskite žievelės.
Konservuotus vaisius sumaišykite su pradėjusiais stingti drebučiais.
Su šaukštu dėkite drebučių masės į apelsino žieveles. Dėkite į šaldytuvą sustengti apie 2 - 3 valandas
Kai drebučiai visiškai sušals, galima tiekti, perpjovus apelsiną į tris dalis. Skanaus.
- Komentuoti

labai skanu,buvo vaiko gimtadienis,pridareu didziausia padekla,dejau visokiu maistiniu dazikliu,fantastiskai atrode ir skonis labai geras.

visai nieko gaunas
Panašūs receptai
Daugiau receptųŠviežios prieskoninės daržovės ilgai išlaikys aromatą, jei jas užpilsite alyvuogių aliejumi ir sandariai uždarysite.
Rodyti kitą patarimą