Greita paieška
Receptai
Draugai

Vaisių ir uogų desertas

Vaisių ir uogų desertas
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Kremui:
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 200 mililitrų
  • Cukraus pudra , 50 gramų
  • Kiaušinio tryniai , 3 vienetai
  • Likeris, kiaušinių , 2 valgomieji šaukštai
  • Vanilė , 1 žiupsnelis
Reikės:
  • Avietės , 250 gramų
  • Serbentai, raudonieji , 250 gramų
  • Kiviai , 2 vienetai
  • Mangas , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Kivius nulupame, perpjauname pusiau, supjaustome riekelėmis, mangą nulupame, išimame kaulą ir taip pat supjaustome riekelėmis.

  2. Uogas nuplauname ir nuvarviname. Kiaušinio trynius išplakame su cukraus pudra, karštoje vandens vonelėje, sudedame vanilę ir supilame likerį.

  3. Grietinėlę gerai suplakame ir sumaišome su paruoštu kremu.

  4. Vaisius ir uogas išdėstome į 4 desertines vazeles, uždedame kremo ir papuošiame atlikusiomis uogomis. Paliekame šaldytuve. Skanaus!

Receptą atsiuntė Gabrielė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs keksiukai Šašlykas orkaitėje Vištienos širdelių guliašas Raugintų kopūstų sriuba Virti briuselio kopūstai su sviestu Burokėlių mišrainė su majonezu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!