Greita paieška
Receptai
Draugai
Vaisių užkandėlė šventiškam stalui
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Vynuogės , 300 gramų
- Kriaušės , 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Nuplauti kriaušės. Iki pusės kriaušę įpjauti aplink ir gražiai nulupti žievę. Ant dantų krapštukų verti po vynuogę (galima pridėti ir kelias uogas). Vynuogių vėrinukus smaigstyti į kriaušes ir dartti ežiuką. Iš tamsių uogų padaryti nosytes.
Receptą atsiuntė Irma
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Žiediniai kopūstai, porai ir ridikėliai, greitai praranda drėgmę ir ima vysti, tad šias daržoves reikėtų laikyti plastikiniuose maišeliuose, o idealiausia – uždarytuose plastikiniuose indeliuose.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!