Greita paieška
Receptai
Draugai

Vaisių užkandėlė šventiškam stalui

Vaisių užkandėlė šventiškam stalui
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vynuogės , 300 gramų
  • Kriaušės , 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Nuplauti kriaušės. Iki pusės kriaušę įpjauti aplink ir gražiai nulupti žievę. Ant dantų krapštukų verti po vynuogę (galima pridėti ir kelias uogas). Vynuogių vėrinukus smaigstyti į kriaušes ir dartti ežiuką. Iš tamsių uogų padaryti nosytes.

Receptą atsiuntė Irma
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdančios žuvies kvapo nebus, jei puodą, kuriame ji verda, pridengsite lininio audinio gabalu ir ant jo užėsite dangtį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cinamonu Purūs keksiukai Keksiukai su spanguolėmis Moliūgų sriuba su ryžiais Hot Shot Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!