Greita paieška
Receptai
Draugai

Vaisių užkandėlė šventiškam stalui

Vaisių užkandėlė šventiškam stalui
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vynuogės , 300 gramų
  • Kriaušės , 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Nuplauti kriaušės. Iki pusės kriaušę įpjauti aplink ir gražiai nulupti žievę. Ant dantų krapštukų verti po vynuogę (galima pridėti ir kelias uogas). Vynuogių vėrinukus smaigstyti į kriaušes ir dartti ežiuką. Iš tamsių uogų padaryti nosytes.

Receptą atsiuntė Irma
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pjaustyti rokforo sūrį bus lengviau, jei peilį suvilgysite karštu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuota strimele Purūs blyneliai Miltiniai blynai Šašlykas ruoštas majoneze Kepenėlių blyneliai Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!