Valentino dienos saldainiai
- Cukrus , 2 stiklinės
- Vanduo , 1 stiklinė
- Medus , 0,6 stiklinės
- Cinamono ekstraktas , 1 arbatinis šaukštelis
- Raudoni maistiniai dažai , 3 lašai
Pirmiausia, saldainių formeles ištepkite riebaliukais, kad ir alyvuogių aliejumi, tada su popieriniu rankšluostėliu nuvalykite.
Į puodą ar keptuvę supilkite cukrų, vandenį ir medų. Viską maišykite mentele ir leiskite užvirti.
Jei turite termometrą, pamatuokite temperatūrą. Kai masė pasieks 150 laipsnių - ji jau paruošta. Jei specialaus termometro neturite, galite daryti taip: pasiruoškite indelį su šaltu vandeniu, vis lašinkite į jį verdamos masės. Kai masė, įlašinta į vandenį, iš karto sukietės, tuomet puodą galite nuimti nuo ugnies.
Nuėmę nuo ugnies turėsite suktis labai greitai. Įlašinkite maistinių dažų, atsargiai išmaišykite.
Supilkite į formeles, įdėkite pagaliukus ir užšaldykite.
- Komentuoti

kaip noreciau!(mm) tik tu maistiniu dazu neturiu:(
Panašūs receptai
Daugiau receptųŠviežios prieskoninės daržovės ilgai išlaikys aromatą, jei jas užpilsite alyvuogių aliejumi ir sandariai uždarysite.
Rodyti kitą patarimą