Greita paieška
Receptai
Draugai

Valentino ledai

Valentino ledai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Braškės , 100 gramų
  • Želatina , 5 gramai
  • Braškių ir žemuogių uogienė , 20 gramų
  • Jogurtas, natūralus , 50 gramų
  • Ledai , 50 gramų
  • Cukrus , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Jogurtas sumaišomas su cukrumi , ledais, braškių ir žemuogių uogiene.

  2. Elektriniu plaktuvu viskas suplakama iki vientisos masės.

  3. Želatina išbrinkinamai šiltame vandenyje ir kai ji išsipučia, supilama likę ingredientai ir viskas labai gerai išmaišoma.

  4. Masė sudedama į formeles ir padedama į šaldymo kamerą sustingti. Desertui sustingus, formelės sekundei įmerkiamos į karštą vandenį ir ledų desertas lengvai išverčiamas į lėkštę.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Miglė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Folijoje kepta vištiena Grybų padažas Šparaginių pupelių sriuba Šašlykas ruoštas majoneze Sūrio padažas makaronams Nugarinės šašlykas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!