Greita paieška
Receptai
Draugai

Vanilinis varškės apkepas

Vanilinis varškės apkepas
Rekomenduojame:
Įvertino 11 lankytojų

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Varškė , 500 gramų
  • Pienas , 100 mililitrų
  • Manai , 4 valgomieji šaukštai
  • Cukrus , 4 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Vanilinis cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai , 5 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę ištriname su cukrumi. Sudedame kiaušinius; trynius ir baltymus išplakti atskirai. Baltymus į apkepo masę įmaišyti paskutinius. Šiltame piene išmirkome manų kruopas ir taip pat sudedame į varškę.

  2. Supilame vanilinį cukrų ir viską gerai išmaišę pilame į skardą ir kepame apie 40 min. 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.

Receptą atsiuntė Evelina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepant žuvį nebus nemalonaus žuvies kvapo, jei į keptuvę įdėsite porą citrinos griežinėlių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepta žuvis marinate Silkė su cinamonu Marinuota strimele Želė tortas „Vasarėlė“ Naminė pica Pievagrybių padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!