Greita paieška
Receptai
Draugai

Vanilinis varškės apkepas

Vanilinis varškės apkepas
Rekomenduojame:
Įvertino 11 lankytojų

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Varškė , 500 gramų
  • Pienas , 100 mililitrų
  • Manai , 4 valgomieji šaukštai
  • Cukrus , 4 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Vanilinis cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai , 5 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę ištriname su cukrumi. Sudedame kiaušinius; trynius ir baltymus išplakti atskirai. Baltymus į apkepo masę įmaišyti paskutinius. Šiltame piene išmirkome manų kruopas ir taip pat sudedame į varškę.

  2. Supilame vanilinį cukrų ir viską gerai išmaišę pilame į skardą ir kepame apie 40 min. 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.

Receptą atsiuntė Evelina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Keksas gausis gražiai gelsvos spalvos, jei trynį su trupučiu druskos ištrinsite iš vakaro ir paliksite iki ryto šaltai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Orkaitėje troškinti balandėliai Grybų padažas Česnakinis padažas kebabams Virtos “gėlytės” Burokėlių salotos Šventiška žąsies krūtinelė
Reklama
Prisijunk prie mūsų!